ALS SAP ANALYTICS-LEEK BIJ CUBIS (Deel 4)

ALS SAP ANALYTICS-LEEK BIJ CUBIS (Deel 4)

Afgelopen zomer zijn we met vier nieuwelingen gestart bij Cubis als SAP Analytics consultant. Toen we hier begonnen had niemand van ons ervaring met SAP Analytics. Daarom volgden we dan ook eerst een interne opleiding waarin alle aspecten van het SAP Analytics-gebeuren aan bod kwamen.

In dit artikel zullen we wat meer vertellen over deze opleiding en willen we onze eerste ervaring als Analytics consultant bij een klant met je delen. Deel 4 gaat over Karwin zijn eerste weken bij Cubis.

Eerste werkervaringen (Karwin Li)

Mijn professionele stappen als Junior SAP Analytics Consultant bij Cubis. Het is een passie om piekfijne analyses te ontwikkelen en mij helemaal in te verdiepen in de modeleringsvraagstukken en nieuwe rapporteringstechnologieën. Als consultant kom

 width=

je dynamieken, sociale contacten en verantwoordelijkheden tegen zowel bij klant als in je eigen team.

Bij Cubis is het bovendien ook een uitstekende werkplek met een energieke sfeer en een inspirerende omgeving. Je voelt de mogelijkheid om zelf verder te ontwikkelen en te groeien in kennis en ervaring. Want bij Cubis zit je goed, sowieso op de eerste rij.

Doordat SAP over ’s werelds meest complete platform beschikt, is het verspreid over zo goed als elke sector. Hierdoor kan je rekenen op veel afwisseling en grote leercurves, waarbij je dag in dag uit leert van een team van specialisten.

Momenteel ben ik uitgezonden bij een klant in Oost-Vlaanderen, hier ben ik mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het rapporteringsluik van de SAP oplossingen en de modellering. Naast het bouwen van de oplossing kan je ook meedenken met collega’s en de gebruikers, hierdoor sta je goed om onderbouwende adviezen te geven aan projectleiding en het management. Het is belangrijk om de communicatie duidelijk en helder te houden met klanten, key-users en beslissers, want je maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen van SAP.

Ik kan je absoluut garanderen: in de SAP wereld sta je nooit stil.